Selecteer een pagina
Steven Vereecke

Steven Vereecke

Osteopaat D.O/eigenaar

Steven is de eigenaar van de praktijk.

In 1992 studeerde hij af al kinesitherapeut. Daarna volgde hij eerst een opleiding tot manueel therapeut. In 1999 startte hij met de opleiding osteopathie aan het FICO (Flanders International College of Osteopathy). In 2004 behaalde hij het diploma “osteopaat D.O.”. Momenteel volgt hij nog geregeld allerlei bijscholingen. Zo behaalde Steven getuigschriften voor o.a. geïntegreerde technieken,littekentherapie en fytotherapie.

Steven is ook een erkend Manueel Neuro Immuun therapeut, een osteopathische therapie voor allergie, eczeem en astma.

Ingrid van Elsen

Ingrid van Elsen

Osteopate D.O.

Ingrid werkte tien jaar als fysiotherapeut in Düsseldorf, en daar kwam ze in contact met collega’s die osteopathie uitoefenden van daaruit ontstond voor haar de grote en boeiende interesse naar osteopathie.  Ingrid heeft de zesjarige opleiding gevolgd aan het Flanders International College of Osteopathie (FICO) en studeerde in 2005 af.  Sedert 2006 werkt ze in het noorden van Antwerpen.

Ze is een gemotiveerde osteopate en werkt graag in een team van collega’s waar informatie en ervaringen worden uitgewisseld. Naast het werk in de praktijk volgt ze op regelmatige basis cursussen om up – to – date te blijven en haar kennis en vaardigheden uit te breiden. Zo volgde ze oa ook de tweejarige opleiding Kinderosteopathie, EHBO bij kinderen, geïntegreerde technieken, littekenbehandeling, Neue Aspekte der Kinderbehandlung : applied Kinesiology, Viszerale, Kraniale und Vertebrale Manuelle Therapie, fytotherapie.

Veerle Peeters

Veerle Peeters

Osteopate D.O.

Veerle behaalde in 2004 de titel Master in de kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen (KULeuven), met als onderzoeksinteresse, de invloed van perceptie op de motoriek, voor het uitwerken van haar proefschrift. Na het afstuderen als Master in de Manuele Therapie in 2006(VUB Brussel), heeft ze zich verdiept in de effectiviteit van behandelingstechnieken op specifieke nekpathologie voor haar volgende thesis. Mits de honger bleef naar meer doeltreffende behandelmethoden en een visie waarin het lichaam als een geheel wordt gezien, startte ze snel nadien de zesjarige opleiding osteopathie aan het F.I.C.O. (Flanders International College of Osteopathy), waar ze vervroegd kon afstuderen begin 2011. Hier onderzocht ze nog als thesis de invloed van bepaalde schoudertechnieken op de nek mobiliteit.

Als trotse moeder van 2 jonge kinderen, ligt de ambitie verder op het vlak van kinderosteopathie, maar natuurlijk ook in het verder verdiepen van de mens als geheel, de integratie van het bewegingsapparaat, het orgaanstelsel, de schedel en het zenuwstelsel. Continue vorming via postgraduate opleidingen blijven centraal en waarborgen een kwalitatieve dienstverlening.

Mats Daems

Mats Daems

Osteopaat

Meer informatie volgt spoedig.

Peggy Van Kemseke

Peggy Van Kemseke

Lifestyle Coach

Als coach is het mijn missie om jou te begeleiden naar continuïteit in je gezondheid en je geluk, zowel professioneel als in je privé.
Vanuit een holistische visie en aanpak dat het lichaam meer is dan de som van de afzonderlijke delen en met de wetenschap dat gezondheid niet gelijk aan de afwezigheid van ziekte geloof ik erin dat “gelukkig zijn” bestaat in elke dag.

Iedereen heeft het vermogen om te veranderen.  Het is mijn missie om jou te begeleiden naar duurzame verandering en continuïteit in je gezondheid en je geluk. Vanuit respect voor de ingenieuze machine die het lichaam is en de wonderbaarlijke natuur waar we deel van uitmaken, stap voor stap naar een betere gezondheid en een vrijer leven.

Aarzel niet om me te contacteren voor een vrijblijvende telefonische babbel waarin we samen afstemmen wat jij nodig hebt en hoe we ermee aan de slag gaan.

peggy@pevita.be

+32 474 29 38 82